perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulupäivänä!

Ajattelin kuitenkin kirjoitella joulu kuulumiset, kun tässä nyt aikaa on ku ihmiset vaan oikeastaan syö ja ottavat todella rauhallisesti.

Eilen oli mun ensimmäinen joulu aatto, vähän mua ihmetytti perheen puuhat. Tekivät vaan ruokaa kauheat määrät ja paketoivat juttuja piiloon. Mä kovasti koetin apuna olla, mutta eivät oikein tykänneet ku nuolin kaikki kipot ja kupit vaan mihin kieli yltää ja sehän yltää jo nykyään varsin korkealle.

Mua vähän rupes jännittään ku puhuivat, että Joulupukki tulee käymään jossain vaiheessa. Se kuulemma tuo vain kilteille lahjoja ja jotenkin hassusti tuli mieleen kaikki ne pienet kiusan teot muille mitä itseäni viihdyyttääkseni olen tehnyt, jos tonttu oli ne nähnyt ja mä si saiskaan mitään kivaa vaan risuja vaan paketillisen. Pelottava ajatus!

Mutta pukki olikin käynyt sinä aikana ku me oltiin ulkoilemassa, ihmetyttää vaan mistä se sisään oli mennyt ku me ei pihalla oltiin joten ovesta ei ainakaan ja si piipuistakin tuli savua, joten jos sieltä on mennyt niin vois melkein sanoa, että voi pukki parka ku housut kärähtänyt.

Ja voi hitsi hitsi mitä se olikaan tuonut mulle ja muille pojille. Siis mahdottoman isot kävelykeppi puruluun! Mä en  heti aloittanut puremaan sitä, vaan mun piti vaan katsella ja ihastella ja vahtia ettei kissat syö sitä. Mamma kyllä koetti sanoa ettei kissat luista perusta, mutta varmuuden vuoksi pidin ne loitommalla.

Tästä päivästä opimme, ettei tontut ihan pienistä kikkailusta niin välitä vaan antavat anteeksi ne. Kilttejä ovat he..

Makoisaa Joulun jatkoa kaikille!

lauantai 19. joulukuuta 2009

Horoskooppini

Mamma kaiveli netin syövereitä ja löysi minulle koirahoroskoopin.

Vesimies:
Aivan kuten Skorpionit vesimieskoiratkin voivat olla luonteeltaan monisärmäisiä, mutta niiltä puuttuu skorpionin synkkyyttä hautova ominaisuus. Tästä syystä ne eivät kiinnosta ihmistä yhtä paljon, mutta toisaalta niitten kanssa on helpompi elää. Vesimies lähestyy aina ongelmia eritellen. Vieraanvaraisen luonteensa unohtaen ne voivat hylätä kaikki kaverinsa, jos eivät saa tahtoaan perille. Useilla vesimieskoirilla on taiteellisia tavoitteita. Voisithan hyvin antaa myrkytöntä vesiväriä ja pinkan paperia koirallesi ja katsoa mitä syntyy!

•Sopivat koirat: Vaaka, Kalat

•Parhaat ihmiset: Kauris, Kalat

•Mieliväri: Merensini, sähkönsininen

•Onnennumero: 8

•Lempiruoka: vesipuhvelinpaisti tai sammakonreisiä

•Kamalinta: joutua olemaan tarkkana

•Oikein kivaa: isot juhlat

•Laatusanat: taiteellinen, salaperäinen, avoin, yksilöllinen, arvaamaton

Lähde: Eve Devereaux "Helli Hauvaasi" suom. Uma Aaltonen


Meidän perhe toivottaa kaikille oikein rauhallista Joulun aikaa! Muistakaa pitää itseänne ja toisianne hyvänä älkääkä unohtako meitä karvakorviakaan! Palaamme jälleen asiaan viimeistään ensi vuoden alussa..