torstai 5. toukokuuta 2011

Kevät on jo pitkällä.. ja ylläri!

Meillä on täällä ollu aika rauhallista kevään ihastelua. Kaikki lumet on jo poissa ja nyt voi jo metsässä käydä juoksentelemassa ja nuuskuttelemassa kevään tuoksuja. Aika ihanaa, onneksi ei vielä ihan hirmu kuumaa ole ollut, niin on jaksanutkin pyyhältää mennä.
 
Unohdin tuossa viime kirjoituksessa laittaa kuvia, kun Mamma sai viimeinkin tehtyä sen mun synttärikakun, osa siitä kuulemma oli onnistuneen lt ansioistakin.


Olin mä vähän yllättyny kakusta kuitenkin:
Mutta ai että se oli suun mukaista:

Pitäisköhän mun kertoa teille tuosta ylläristä mikä meille tuli? Ette te kyllä taida haluta tietää ees? No haluatte tai ette niin kerron silti, ku mä en itse malta olla siitä hiljaa..


Meille muutti heti vapun jälkeen uusi asukas.. oikeastaan ihan suloinen... TYTTÖkoira! Jestas.. piti sitä eka päivä tuijottaa että mitä ihme tuo on, mutta eihän noille tytöille voi pitkään murjottaa. Oikeastaan se on ihan jees tapaus... vaikka onkin tyttö.


Mä ku oon tälläinen herrasmieskoira niin mähän tytölle si lelunkin toin ystävällisenä, mikä lie hiton rinsessa vaan on ku ei rengas kelpaa, tosin mamma kertoi että tytöt harvemmin kiinnostuneita renkaista.. outoja oikeasti ja mä ku vielä huomaavaisesti tarjosin pienintä mikä löyty.

Tää Rinsessa on kuulemma Riiviön siskolikka, ei uskois. Toinen ku on niin kiltti ja toinen on niin.. Riiviö.

Viimeisenä kimppakuva kaikista meistä, kun ollaan tulossa Mamman luokse:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti