keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Operaatio sohvan valtaus!




Ollaan si poikien kanssa keksitty uusi juttu, leikki nimeltä Operaatio Sohvan valtaus. Eli tässä leikissä on tarkoituksena levittäytyä niin, ettei vahingossakaan yksikään ihmisperheen jäsen mahdu sohvalle. Onneks me sen verran isoja ollaan, että lähes kokonaan onnistuu, että korkeintaan jää yhdelle paikka vapaaksi. Oikeastaan voisikin rueta jutteleen, että josko neljäs koira tulisi niin tämäkin juttu onnistuisi sitten täydellisesti. Toinen mikä on mukava leikki sohvaan liittyen, että jos nyt ihmisperhe on sattunut pääsemään sohvalle ennen meitä niin si me mennään ihan liki kiinni heihin. Tunnelmallista ja erittäin lämmittävää. Mammaa se ei kyllä haittaa, on sellainen vilukissa, mutta äijä jossain kohdin aina tuskastuu kuumuuteen. Ja tietty sekin on ihan hauskaa patsastella telkkarin edessä, kun yrittävät jotain sieltä katsoa. Eli jälleen pientä kiusaa, että pysyy mieli vireänä.

1 kommentti:

  1. Hah hah..tämä kyllä pitää paikkansa ja vaikka olisi vieraitakin. Tietysti rutun kanssa oli kiva nukkua, ruttu päänalustyynynä. Liekö te muut sitten muiden tyynyinä tähtitaivaanalla;
    Huomautus tuohon tähtitaivaaseen; perhe ei siis nuku ulkona, vaan olohuoneen kattoon on led-valoilla tehty tähtitaivaskuvio.
    Terveisiä vaan teille pojat; jatkakaa samaan malliin.
    Marjo

    VastaaPoista