sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Apupoikana



Kiristääkö vaatteesi? Onko niin hassusti käynyt, että ovat kutistuneet itsestään kaapissa? (Mammalle käy kuulemma joskus niin). Ei huolta tuo meille, niin me venytämme Papan ja Ruttukuonon kanssa uuteen uskoon, ei takuulla enää kiristä eikä purista. Lisänä saa ehkä puuttuvia hihoja ja reikiä, mutta ainahan voi paikkoja reikiin laittaa. Kuulostaako hyvältä? Meistä puuha ainakin on todella hauskaa.



Ja osaan myös auttaa puunteossa, tosin suunta on väärä minne puita raahaan, mutta eikös se ajatus ole tärkein kuitenkin. Tosin mä kyllä muutenkin tuppaan auttamaan, yleensä jos Äijän hallilla käyn niin en voi vastustaa kiusausta lainata jotain työkalua on katsos niitä tärkeitä koirahommia, Äijä ei ihan aina tykkää siitä varsinkin jos hiomalaikkoja nyysin, tekee kuulemma mun hampaille hallaa, mutta muuten yleensä vaan herättää hilpeyttä. Saa ihmisperhekin liikuntaa ihan huomaamatta kun nurmikolta hakevat puuttuvia tavaroitaan. En mä niitä edes palasiksi pistä, kunhan kuljetan vaan huvikseni.

1 kommentti:

  1. Heh... taasko tepojat riehutte. Minulta löytyy noita pieneksi jääneitä vaatteita ja kyllä ne sitä muodistustakin ( lue reijitystä ) kaipaavat.... : )

    VastaaPoista